POZVÁNKA NA SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ 2022

Vážení vlastníci bytových jednotek tímto bychom vás rádi pozvali na řádné shromáždění vlastníků jednotek, které se uskuteční ve čtvrtek 24.11.2022 od 18:00 v budově jídelny ZŠ Na Chodovci.

Hlavním bodem programu je seznámení s průběhem přípravy a výsledky schválené modernizace našeho domu a schválení posledních předrealizačních bodů.
Vaše účast na shromáždění je z výše uvedeným důvodů velmi důležitá. Pokud nezvládnete z nějakého důvodu dorazit, můžete pověřit plnou mocí (nemusí být notářsky ověřena) někoho z rodiny, ze sousedů či Výboru SVJ B3.
Pozvánku se všemi informace k jednotlivým bodům programu, podklady k účetní závěrce za rok 2021 a také formuláře plných mocí v případě zastoupení nebo společného zástupce jste obdrželi emailem a také vám byly vhozeny do poštovní schránky v domě, takže je máte k dispozici i v papírové podobě.

1 komentář: „POZVÁNKA NA SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ 2022

  1. Na internetu chybí poslední zápis ze shromáždění vlastníku-zejména schvalování poslední projektové dokumentace. Projekt není v elektronickém provedení?
    V předaných materiálech nejsou uvedeny nabízené ceny jednotlivých dodavatelů .Kde jsou uvedeny náklady na úpravu otopného sytému ? Bylo by dobré zpracovat cenové náklady Jednotlivých částí stavby ( tepelná izolace. 2demontáž šítů, výměna zábradlí, úpravy v suterénu atd.) V podstatě zveřejnit souhrnný rozpočet stavby.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..