korespondenční forma shromáždění vlastníků jednotek (hlasování per rollam)

Vážení vlastníci,

vzhledem k naléhavosti uspořádání shromáždění vlastníků SVJ, kvůli pokračujícím zdravotním rizikům při pořádání hromadných akcí jsme pro letošní rok přistoupili k uspořádání shromáždění vlastníků jednotek Spořilov B3 č.p. 2522-2527, Praha 4, náhradní korespondenční formou – s hlasováním o záležitostech domu v písemné formě označovaném jako hlasování per rollam (tj. usnesení vlastníků mimo shromáždění). Tato alternativní forma shromáždění a písemného hlasování byla zvolena výborem SVJ po pečlivém zvážení všech jeho aspektů, a to zejména po přihlédnutí k vyšší věkové struktuře vlastníků bytových jednotek v našem domě, kteří jsou zranitelnou skupinou obyvatel a kteří jsou tak nákazou COVID-19 nejvíce ohroženi. Pro výbor SVJ je ochrana zdraví našich starších sousedů a vlastníků prvořadou prioritou.

Hlasování o záležitostech, o kterých mělo rozhodovat jak shromáždění SVJ na původně plánované schůzi na podzim 2020, tak zároveň standardně plánované na letošní přelom dubna a května, bude tedy řešeno rozhodováním mimo schůzi shromáždění SVJ (hlasování per rollam) v souladu s příslušným ustanovením zákona č. 191/2020 Sb. a tak Vám předkládáme příslušné návrhy ke schválení v písemné podobě. Vedle obvyklých bodů schůze shromáždění (schválení hospodaření SVJ v uplynulém roce včetně účetní závěrky a zprávy kontrolní komise), předkládáme i návrhy k hlasování o rozsahu plánované revitalizaci našeho bytového domu.

Veškeré potřebné dokumenty jste dostali do poštovní schránky v Hrusické ulici, případně pokud zde nemáte trvalé bydliště, tak Vám ještě v nejbližších dnech dorazí poštou na adresu trvalého bydliště uvedenou v katastru nemovitostí.
Zároveň byly všem vlastníkům dokumenty zaslány ještě i emailovou formou.

Lhůta pro odpověď: 30 dní tzn. nejpozději do 13.5.2021 V případě nedoručení odpovědi v dané lhůtě, se bere tato odpověď jako nesouhlas.

Místo doručení: poštovní schránka SVJ na adrese Hrusická 2527/36 (před vstupními dveřmi) nebo elektronicky na email: vybor@sporilovb3.cz

V případě, že byste chtěli cokoliv vysvětlit nebo zkonzultovat, tak se na nás můžete kdykoliv obrátit (telefonicky či emailovou formou).

Zároveň jsme pro ty, kteří preferují osobní setkání, připravili dva „konzultační“ dny, kde s námi můžete osobně probrat vaše případné dotazy k jednotlivým navrhovaným bodům.
Tato možnost je v úterý 20.4.2021 mezi 17-18hod a ve středu 28.4.2021 mezi 18-19hod.

Děkujeme za Vaši součinnost a přejeme Vám v tento čas pevné zdraví.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..